Gazduire ieftina

Citeste inainte sa adaugi un anunt !

 

Politica de confidentialitate 

 

Daca insisti sa adaugi anunturi interzise, contul tau va fi sters si vei fi banat dupa ip fara nicio notificare !

Trebuie sa aveti 18 ani impliniti pentru folosirea acestui website si a serviciilor sale. Folosirea acestui website implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor .

Onlineforyou.ro este un website ce faciliteaza vanzarea, cumpararea sau schimbul de produse si servicii intre utilizatorii acestui website. Este o platforma construita si pusa gratuit la dispozitia voastra pentru a vinde sau cumpara diferite bunuri fata in fata si prin livrare la domiciliu prin curier sau Posta Romana pe raspunderea voastra. Onlineforyou.ro NU este un website de comert electronic, adica nu puteti achizitiona si plati produse dupa acest website. Puteti adauga anunturi de vanzari, cumparari sau schimburi pentru diverse produse sau servicii responsabilitatea privind autenticitatea acestor bunuri sau servicii fiind in totalitate a voastra.

Onlineforyou.ro NU intermediaza vanzari, cumparari sau schimburi intre utilizatorii website-ului !

Daca nu va place acest website si conditiile de utilizare sunteti liberi sa parasiti website-ul oricand doriti. Se pot adauga anunturi numai in limba romana.

Trebuie sa va inregistrati pentru a putea adauga anunturi ! Fiecare anunt trebuie aprobat inainte sa fie publicat, deci va rugam sa aveti rabdare. Ne dorim sa avem un website cat mai curat si cu anunturi reale, nu postate de spamboti sau tot felul de tepari !

Nu este permisa vanzarea produselor de tipul "Din magazin" sau "Firma" fara factura sau chitanta fiscala. Ne rezervam dreptul de a va bloca contul daca postati produse de tipul "Din magazin" sau "Firma" si nu eliberati factura sau chitanta fiscala utilizatorilor ce cumpara un anumit produs. Este obligatoriu sa bifati campul "Cu factura" - DA. Recomandam tuturor utilizatorilor sa ceara facturi sau chitante pentru produsele cumparate noi sau pentru produsele de tipurile mentionate mai sus.

Onlineforyou.ro nu incurajeaza evaziunea fiscala in niciun mod.

Onlineforyou.ro NU colecteaza date separat despre adresa dumneavostra de email sau nr. de telefon atunci cand optati sa il treceti in anunt. Adresa de email este introdusa automat la inregistrare in baza de date iar utilizatorii website-ului nu au acces la ea si nu o pot vedea decat daca o treceti in descriere la produsele adaugate. Onlineforyou.ro NU prelucreaza in nici un fel datele dumneavoastra de contact. Daca optati sa va stergeti contul, atunci va fi sters definitiv.

Este interzis sa faceti reclama la diverse website-uri, produse, servicii sau orice altceva in comentarii ! Este permisa o singura abatere apoi ban ip !

Formularul de comentarii se foloseste doar pentru a pune intrebari vanzatorului si pentru a va spune opinia in legatura cu acel utilizator.

Desi puteti adauga anunturi nelimitate in timp, nu puteti avea mai mult de  100 de anunturi active ! Daca depasiti numarul, vor fi sterse ultimele anunturi adaugate pana vor ramane 100 fara notificare !

 

NU sunt acceptate anunturi de genul:

Matrimoniale si intalniri online, videochat si servicii de escorta, servicii de masaj erotic si altele asemanatoare.

Medicamente de orice fel chiar si de uz veterinar, produse pentru combaterea daunatorilor, produse etnobotanice, produse de slabit si produse "miraculoase".

Alcool si tutun precum si tigari electronice si altele asemanatoare.

Arme si munitii, animale pe cale de disparitie.

Produse pirotehnice, petarde, rachete luminoase etc. ( interzise chiar si in perioada sarbatorilor ).

Lucrari de diploma, doctorate sau servicii pentru scrierea lor.

Muzica, filme, software sau alte aplicatii ce incalca dreptul de autor sau de proprietate.

Imprumuturi si credite, amanet.

Produse sau servicii din strainatate ( exemplu: "aduc la comanda din Italia"...sau "inchiriez in Barcelona garsoniera"... )

Produse contrafacute, sau tip replica ( exemplu: ceasuri replica ce imita un ceas original ca Rolex sau alta marca autentica )

Produse furate sau alte produse ilegale pe teritoriul Romaniei.

Produse pentru adulti, materiale obscene etc.

Oferte de joburi tip multi-level marketing, network marketing sau lucru acasa prin internet. Se pot posta oferte de lucru pentru acasa doar daca sunt descrise clar si detaliat iar cel ce va fi angajat va fi angajat cu acte legale.

Servicii ghicitoare, clarvazatoare ( aici intra si popii ce se cred clarvazatori :) , servicii tarot etc. )

Pozele anunturilor nu pot contine watermark !

Cereri de ajutor sau sustinere financiara pentru diferite situatii. Onlineforyou.ro nu poate verifica autenticitatea cererii daca cineva posteaza cerere de ajutor pentru o cauza sau pentru un copil. In cazul unei cereri de ajutor pentru un copil sau persoana adulta prin intermediul unui anunt pe prima pagina, se va scrie email direct catre Onlineforyou si dupa ce cererea va fi verificata si autentificata, Onlineforyou.ro va posta un baner pe prima pagina total gratuit !

Orice anunt va fi considerat ilegal nu va fi plublicat. 

Persoanele juridice pot posta anunturi insa nu au voie sa puna link-uri in anunturi si nu au voie sa puna poze cu watermark. Pozele eventualelor produse trebuie sa fie cat mai clare si autentice. Puteti adauga poze pentru produse de catalog daca reprezinta strict acel produs ( un laptop, o tableta cu fotografie dupa site-ul producatorului etc. ) Nu furati poze dupa alte site-uri pentru a va face reclama la produsul vostru.

Onlineforyou.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de folosire a acestui website !

Tine minte !!! - Daca insisti sa adaugi anunturi interzise, contul tau va fi sters si vei fi banat dupa ip !