Gazduire ieftina

 

 

Onlineforyou.ro nu foloseste datele dumneavoastra de contact introduse la inregistrare decat pentru a va informa in cazul unei incalcari a termenilor si conditiilor sau a unor greseli in anuntul postat.

Conform cerinţelor Legii nr.677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Onlineforyou.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care va apartin.

La inregistrare, cerem doar un minim necesar de date si anume adresa de email si numele dumneavoastra care nu va aparea pe site. Veti aparea cu numele de utilizator. Adresa de email este de asemenea secreta, nu este la vedere.

Utilizatorii va trimit email printr-un formular dar va pot contacta si direct daca ati trecut la datele de contact adresa de email din proprie initiativa.

Datele dumneavoastra nu sunt prelucrate manual de Onlineforyou.ro . Sunt stocate automat in baza de date a website-ului. Onlineforyou nu va trimite email-uri publicitare, nu va trimite nici un fel de corespondenta decat daca este absolut necesar si urgent.

Nimeni nu are acces la datele dumneavoastra de contact personale decat administratorul website-ului. Moderatorii nu au acces la aceste date.

Onlineforyou.ro nu va instraina niciodata unei terte parti datele voastre de contact chiar daca sunt colaboratorii sau partenerii nostri. Datele dumneavoastra pot fi furnizate catre politie, parchet, instante judecatoresti sau catre alte institutii abilitate ale statului roman cu respectarea legilor in vigoare.

Acest website foloseste diverse masuri de protectie a bazei de date si a fisierelor sale. In cazul alterarii sau pierderii de date datorate unor "bug-uri" sau erori ale sistemului de gazduire sau platformei pe care este construit website-ul, Onlineforyou.ro nu-si asuma nicio responsabilitate.

Acest website foloseste cookies. Cookies reprezinta mici fisiere, texte care sunt copiate pe calculatorul dumneavoastra pentru scopuri diverse cum ar fi, dar fara a se limita la incarcarea mai rapida a continutului paginilor, traseul vizitatorilor in site, realizarea de statistici privind utilizarea site-urilor cu scopul imbunatatirii acestora.

Orice utilizator care s-a inregistrat pe site-ul onlineforyou.ro poate opta oricand si din orice motiv pentru stergerea contului sau din baza de date. Optiunea este disponibila din sectiunea "Profilul meu " doar pentru utilizatorii inregistrati, vizitatorii site-ului nu pot vedea link-ul de stergere a unui cont din motive de securitate. Odata contul sters vor disparea si anunturile si orice alte date despre acel utilizator. 

 

Siguranta datelor

Datele colectate la inregistrarea unui utilizator nou se prelucreaza automat de catre sistem. Odata inregistrat un utilizator el va primi pe adresa de email un mesaj de confirmare pentru a fi siguri ca apartinatorul acelei adrese de email a folosit legal adresa de email pentru inregistrare pe site. Numele de utilizator nu poate fi schimbat decat de adminul site-ului. Parola se poate reseta doar de catre apartinatorul adresei de email asociata acelui cont pentru care se doreste schimbarea parolei sau de catre admin la cererea expresa a unui utilizator. Resetarea parolei este un proces automat realizat de sistem.

 

Drepturile dumneavostra

 

Potrivit Legii nr.677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiati de dreptul de acces la date, de interventie asupra acestora, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.