Gazduire ieftina

 

 

Onlineforyou.ro este un website pentru anunturi gratuite in toata Romania. A fost creat special pentru utilizatorii ce sunt satui de comisioane si plati uriase pentru un anunt simplu.

Te poti inregistra si poti adauga maxim 100 de anunturi. Onlineforyou.ro este dedicat in special persoanelor fizice ce doresc sa vanda, cumpere sau sa faca schimb de produse ce le apartin lor nu magazinelor unde lucreaza. Daca ai nevoie sa adaugi mai multe anunturi te rugam sa ne contactezi la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Pe acest website NU poti vinde chiar orice, asa cum din motive de marketing se lauda alte site-uri. Ce nu aveti voie sa vindeti gasiti in pagina de Termeni si Conditii .

Categoriile si subcategoriile sunt bine structurate si logice chiar pentru persoane ce nu sunt familiarizate cu formulare de cautare intr-un site. Incercam sa "curatam" cat mai rapid categoriile de anunturi ce nu au ce cauta in acele sectiuni. De aceea pe onlineforyou.ro nu veti gasi anunturi imobiliare la categoria "Electronice" sau la "Auto-Moto". Site-urile pentru anunturi din Romania de multe ori sunt imbacsite cu anunturi de tot felul puse la categorii din care nu fac parte, obosind astfel persoana ce cauta anunturi intr-o anumita categorie.

De cate ori nu ati observat un anunt despre inchirierea unei garsoniere intr-o categorie ca "electrocasnice" sau "diverse" ? Astfel de anunturi sunt pe majoritatea website-urilor de la noi din tara. Noi monitorizam si chiar punem anuntul in categoria corecta daca s-a gresit, astfel incat oricine cauta de exemplu o masina de spalat rufe sa fie sigur ca o va gasi in categoria Electrocasnice - Masini de spalat rufe.

Vrem un site cu utilizatori corecti si cat mai putin tepari ( inevitabil vor fi ) si de aceea pentru a adauga un anunt trebuie sa fiti inregistrati. Este simplu, iti cerem doar numele si o adresa de email care nici macar nu trebuie sa fie adresa ta obisnuita.

Nici numele nici adresa de email nu vor fi afisate pe site. Va fi afisat doar numele de utilizator. Astfel daca esti inregistrat iti poti administra direct anunturile cum vrei. Poti edita, poti sterge, poti seta sa nu fie publicat un anunt.

De asemenea un utilizator inregistrat poate fi blocat mult mai rapid si utilizatorii isi pot spune parerea despre el si ce a vandut in sectiunea comentarii. Doar utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Onlineforyou.ro - Platforma ta gratuita unde poti vinde, cumpara sau sa faci schimb de diferite produse cu alti utilizatori din Romania.