Gazduire ieftina

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR CUARTZ EMEX QT - Bidon 24 Kg

Firma Adauga la favorite
Contact Str. Steaua Sudului Nr. 22 - Jilava - Ilfov
Mob. 072-450.9552
www.emex.ro
https://emex.ro/
Data adaugarii 01-08-2018 20:23:32
Adaugat de ROMTEHNOCHIM (1)

Descriere

     Vopseaua Lavabila de Exterior cu Adaos de Cuartz Emex QT este un produs profesional de dispersie, diluabil cu apa, de calitate premium, pe baza de polimeri acrilici de mare performanta, extenderi, aditivi si adaos de cuartz micronizat, cu rolul de a conferi o duritate deosebita produsului.    Se fabrica in nuante de culori conform paletarului, dar se poate nuanta si prin adaugarea de paste de colorare, produse sau recomandate de Romtehnochim.

Caracteristici principale:

- Aderenta mare la suporturi minerale;
- Pelicula dura datorata adaosului de cuart;
- Rezistenta superioara la uzura;
- Rezistenta ridicata la umiditate;
- Putere mare de acoperire;
- Rezistenta la medii alcaline;
- Rezistenta la UV;
- Rezistenta la lovituri si intemperii;
- Nu se exfoliaza, nu se creteaza si previne aparitia florescententei.

Domenii de Utilizare:

          Vopseaua Lavabila de Exterior cu Adaos de Cuartz Emex QT  este un produs de noua generatie, cu caracteristici de mare performanta, cu structura microporoasa si aspect mat, ce asigura realizarea unei pelicule de duritate superioara, datorita continutului mare de faina de cuartz cu granulatie fina, de max. 40 μm, folosit in special pentru finisarea suprafetelor exterioare.
     Este destinat cu precadere pentru folosirea la protejarea si finisarea constructiilor expuse in conditii atmosferice severe, asigurand o buna protectie impotriva umezelii a diverselor tipuri de constructii noi sau renovate. Are de asemeni capacitatea de a masca diverse imperfectiuni ale suportului.
     Se foloseste ca strat final in vederea protejarii si zugravirii decorative urmatoarelor tipuri de suprafete situate la exterior:
     beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
     Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.
     Este recomandata asperizarea si tratarea cu Sanitizant Forte “Emex”, pentru eliminarea si totodata prevenirea aparitiei ciupercilor, fungilor sau altor forme de contaminare microbiana, inaintea oricarei alte operatiuni.
     Suporturile in curs de finisare, vor fi in corespunzator pregatite. Inainte de aplicarea Vopselei Lavabile de Exterior cu Adaos de Cuartz “Emex QT”, se vor amorsa cu Amorsa de Perete “Emex” sau, preferabil, cu Amorsa Antimucegai “Emex”, atat suprafetele noi cat si reparatiile.

Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica:  https://emex.ro/lavabila-cuartz-fatade

 

Detaliile anuntului

Vanzari / Cumparari Vanzari
Cu factura Da
Materiale constructie Vopsea lavabila

Judet

Jilava, Ilfov
Str. Steaua Sudului Nr. 22 - Jilava - Ilfov

Comentarii

comments powered by Disqus